Belediyeye yeni çöp aracı

Mut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından bir adet çöp kamyonu hibe edildi.

Aracın hizmete başlaması nedeniyle Belediye, tanıtım programı düzenledi.  Programa; Belediye Başkanı Volkan Şeker, Ak Parti Mut İlçe Başkanı Soner Solak, MHP Mut İlçe Başkanı Alpaslan Savaş Kır, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Kurban kesilen ve dua edilen programda konuşan Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut ilçesine bir hizmet daha yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "Daha temiz, daha sağlıklı ve daha gelişmiş bir Mut için var gücümüzle çalışıyoruz. Güncel maliyeti 802 bin TL olan çöp toplama ve nakil aracımızı ilçemize kazandırdık. Yeni ve modern araç parkımızla verimliliği esas alarak bugüne kadar birçok hizmet aracını filomuza kazandırdık. Bundan sonra da bu doğrultuda çalışacağız. Belediyemize kazandırdığımız bu hizmet aracımız için bizlere destek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Mutlu hemşerimiz, vekilimiz Sayın Zeynep Gül Yılmaz’a şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek olan ve hizmetlerde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hibe desteği verdiği aracın güncel toplam maliyeti; 802.000 TL olduğu ve Mut Belediyesi’nin bu araç için 2021 yılı Eylül ayı içerisinde müracaatta bulunduğu bildirildi.       

temizlik çöp araç Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Murat Kurum Zeynep Gül Yılmaz Volkan Şeker Mut Belediye