Belediyeye yeni çöp toplama ve nakil aracı

Mut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen en büyük şase çöp toplama ve nakil aracının hizmete girmesi nedeniyle tören düzenlendi.

Törene; AK Parti Mut İlçe Başkanı Soner Solak, MHP Mut İlçe Başkanı Alpaslan Savaş Kır, Mut Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Keskin, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Aracın teknik alt yapısı hakkında bilgi veren Volkan Şeker; nelediye hizmet araçlarının modernizasyonuna çok önem verdiklerini belirterek, "En iyi en kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu sebeple 2021’in son gününde yılbaşı hediyesi olarak Çevre Bakanlığımızdan bir çöp toplama ve nakil aracımızı hizmete almıştık. Şimdi ise Araç filomuza dev bir kamyon daha kazandırdık. Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe olarak en büyük şase kamyon çöp toplama ve nakil aracımızı teslim aldık. Bugün kıymetli hemşerilerimizle birlikte kurbanımızı kesip hizmete alacağız. İki aracımızın güncel maliyetleri 3 Milyon liranın üzerindedir. İlçemize ve belediyemize hayırlı olsun. Hizmetlerimiz Mut içindir. Bu hizmetlerin hayata geçmesinde bizlere destek olan, hizmetlere katkı veren devletimizin bütün kademelerinde görev yapan herkese şükranlarımı arz ediyorum” dedi. 
Başkan Şeker, aracın alınmasında emeği geçtiğini söylediği Ak Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz  ile Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e de teşekkür etti.
Konuşmanın ardından kesilen kurbanla araç hizmete girdi.    

çöp kamyonu Mut Belediyesi Volkan Şeker Mersin Fatma Şahin Gaziantep Zeynep Gül Yılmaz milletvekili