Büyükşehir Mobil Mutfak Tırı Mut'ta

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 'Mobil Mutfak Tırı' ile Mut'ta dar gelirli vatandaşlara 3 çeşit yemeği 3 TL'ye ulaştırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, dezavantajlı bölgelerdeki 30 noktada hizmet sunan Mahalle Mutfakları’nın yanı sıra “Mobil Mutfak Tırı” ile ilçelerdeki dar gelirli vatandaşlara da 3 çeşit yemeği 3 TL’ye ulaştırılmaya başladı.
Mobil Mutfak Tırı’nın ilk hizmet durağı Silifke'den sonra Mut'ta  akşam 16.00-17.00 saatleri arasında verilen hizmet, bir hafta boyunca aynı saatlerde sürdürülecek.3 çeşit yemeği 3 TL’ye vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşların yüzünü paylaşımlarla güldürüyor. 28 Aralık 3 Ocak tarihleri arasında Mut'ta Karacaoğlan Çınaraltı Parkı önünde devam edecek. 
Ardından sırasıyla; 4 Ocak’ta Gülnar ilçesi Otogar içi, 11 Ocak’ta Aydıncık ilçesi Alan Mevkii, 18 Ocak’ta Bozyazı ilçesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi önü ve son olarak 25 Ocak’ta Anamur ilçesi Merkez Meydanı’nda dar gelirli yurttaşlara hizmet sunulacak.

Mobil Mutfak Tırı Mut Mersin büyükşehir belediye Karacaoğlan Çınaraltı Parkı yemek