Mersin Polisi'nden 8 Mart buluşması

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Kadın Müdürler, Amirler ve Memurlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Mersin Hal Kompleksinde çalışan kadınları ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli Kadın Personeller yapılan ziyarette  Mersin Hal Kompleksinde çalışan kadınlarla birlikte hoş ve güzel vakit geçirdi. Samimi bir şekilde geçen sobette Hal Kompleksinde çalışan kadınların sıkıntıları ve talepleri dinlendi. Kadınlara yönelik yapılan şiddetle mücadelede kararlı olduğu belirtilen ziyarette,  polislerin bir gün değil, her gün yanlarında olduğu belirtilerek,  KADES uygulaması ve nasıl kullanılması gerektiği  hakkında bilgi verildi.
Yapılan ziyaret, Mersin Hal Kompleksinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanarak son buldu.   Polisler, "Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden ebediyete intikal etmiş kadın kahramanlarımız, Şehitlerimizin bizlere  emanetleri olan   eşleri, anneleri, kızları, birlikte görev yaptığımız meslektaşlarımız ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun" dediler.               
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mersin hal kompleksi ziyaret polis Emniyet KADES personel müdür amir