Mut, Gülnar ve Aydıncık'ta iftar yemeği dağıtımı başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından ilçelerdeki dar gelirli vatandaşlara yönelik Ramazan boyunca verilecek iftar yemeğinin dağıtımına başlandı.

Gülnar, Mut ve Aydıncık'ta dağıtılmaya başlanan yemekler Gülnar Koordinasyon Müdürlüğü Aşhanesi'nde pişiriliyor. Menüsünde kavurma, pilav ve hurmanın bulunduğun iftar yemeğinin 9 gün Gülnar'da, 8 gün Aydıncık'ta 12 gün ise Mut'ta dağıtılacağı belirtildi.
Büyükşehir Gülnar Koorninasyon Müdürü Birol Kandemir, bölgede iftar yemeği dağıtımının ilk olarak Gülnar'da başladığını belirterek, "Gülnar, Mut ve Aydıncık ilçelerini kapsayan bölgede dağıtılan yemeklerin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Aşevi'nde hazırlandığını belirterek, "Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımızın programı çerçevesinde her üç ilçeyi kapsayacak biçimde hazırlıklarımızı tamamlayarak ilk olarak Gülnar ilçemizde iftar yemeği dağıtımına başladık.Gülnar'daki iftar yemeğinin paketleme ve dağıtıma Mersin Büyükşehir Belediyesi kurs merkezi öğretmenleri de katılıyor" dedi.

 

Ramazan iftar yemek Mersin Gülnar Aydıncık Mut Mobil Mutfak Tırı kavurma pilav hurma